Bildlös blogg

Min blogg har nästintill inga bilder men jag försöker kompensera upp med desto mer text, jag gjorde mig av med min systemkamera förra året då vi var i behov av pengar. Sedan har jag inte så mycket intressant att visa upp för tillfället. Mitt liv ser ganska tråkigt och enformigt ut för tillfället då jag är arbetslös utan inkomst. Jag är mest hemma och söker jobb. Helst av allt önskar jag att jag kunde försörja mig på att blogga då det är något som jag verkligen brinner för. 
 
Jag har haft olika bloggar till och från i flera år, jag tappade gnistan och tog bort dom. Men saknade alltid att blogga när jag inte hade någon blogg. 
 
Jag är inte en av dom bloggerskorna som fixar naglarna varje måndag och shoppar flera gånger i veckan, jag kan inte heller visa er vackra bilder från resor, då jag inte gjort några. 
 
Jag har ett stort fotointresse och läste ett halvår på en medialinje på gymnasiet innan jag bytte, jag kan vara ute flera timmar och fotografera och även redigera bilderna. 
 
Det jag vill visa är att alla bloggerskor/bloggare har inte glamorösa liv, det finns nog många där ute bakom dataskärmarna som känner igen sig i det jag skriver!
 
PS: glöm inte frågestunden KLICKA HÄR


mathilda oldenburg

Super gullig blogg har du!
Idag har jag precis uppdaterat min blogg där jag tipsat om en låt som är kanon bra! LPA heter bandet och det är mina homies om man säger så haha ! Kika gärna in på min blogg för uppdateringar om musik, filmer, DIYs och en bloppis :) http://mathildaoldenburg.se

Janie

Håller med! Man behöver absolut inte ha ett glamouröst liv för att vara bloggare. Dock verkar majoriteten av besökarna dras till sånt, därför blir dem oftast större. Jag antar att det är mer intressant att läsa om sånt man inte kan få.
Men själv tycker jag bara det är tråkigt, realistiskt är bäst!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: