För dig som är arbetslös!

Detta inlägg är inte på något sätt sponsrat. Jag ville bara tipsa om något som heter Volvosteget, det är något som du kan söka om du är arbetslös och inskriven på arbetsförmedlingen som arbetssökande.
 
Volvosteget är en betald yrkesinriktad utbildning som du kan söka fram till och med 31 augusti. Utbildningen finns i Hallsberg, Arvika, Borås, Eskilstuna, Flen, Göteborg, Köping, Skövde, Umeå, Vara. 
Såhär skriver dom på sin hemsida

Volvosteget är en betald yrkesinriktad utbildning för dig mellan 18-22 år. För många ungdomar kommer utbildningen vara en språngbräda till ett yrkesliv i den teknikintensiva industrisektorn.

  • Volvosteget är en ettårig utbildning som varvar teori och praktik.
  • Praktiken sker under kompetent handledning mitt under pågående produktion där vi tillverkar våra världsledande lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och drivlinor.
  • Din utbildning är förlagd till någon av Volvokoncernens fabriker runtom i Sverige där du får gedigna produktionskunskaper som ger dig en stabil grund för ditt framtida yrkesliv.
  • Efter avslutad utbildning får du ett certifikat som bevis på din kompetens för ett arbete inom industrin.

Volvosteget är ingen garanti för jobb inom Volvokoncernen, men det attraktiva utbildningscertifikatet är en dörröppnare för jobb inom hela industrisektorn.

Är du som jag arbetssökande men inte vet vad du vill göra i framtiden. Kanske vet du att du vill jobba inom industri och är praktiskt lagd. Sök då till volvosteget, jag har för andra året i rad sökt och hoppas på att detta ska bli mitt år, att jag kommer få vara en utav de 15 som kommer in på utbildningen i Hallsberg.Janie

Soft, om det är något sådant man vill syssla med.

Skogsraah ☾

Det låter jättebra!

Emmiie

Synd att det var så snävt åldersbegränsat bara.. annars låter det ju suveränt :)

Svar: Ja, det är lite synd :(
negativeplace.blogg.se

linah

åh va bra:D!

Amanda Jona [SPONTAN]

Håller tummarna för att du kommer in i år! :)

Svar: Tack!
negativeplace.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: