Sexualitet

"Du borde skjutas i huvudet", en svar på en kommentar jag hade skrivit på ett youtubeklipp. Ett klipp där en känd youtuber pratar om sexleksaker. Jag skrev att man inte borde skämmas för att prata om onani och sexleksaker. Väldigt snabbt fick jag svar på min kommentar, främst av män som tyckte jag borde skjutas, att jag var äcklig och att ingen vill ha en kvinna som legat med flera män för att fittan blir uttöjd och äcklig.
 
Jag anser att man ska ha rätten till att ha sex med hur många personer man vill, hur många gånger man vill så länge man ser till att inte sprida sexuellt överförbara sjukdomar. Detta gäller både män och kvinnor. Men män har alltid fått ha flera sexuella partners medans vi kvinnor snabbt får en slampstämpel och är vi öppna med våran sexualitet så blir vi kallade horor. 
 
Helst skulle vi väl hålla oss oskuld tills bröllopsnatten. Det som är skrämmande är däremot synen män har på kvinnor, att synen som var vanlig för flera flera år sedan fortfarande existerar hos många,tycker vi borde kommit längre.


Martina

Så grymt bra skrivet, håller verkligen med dig!

Svar: Tack :)
negativeplace.blogg.se

Emmiie

Ja, detta samhälle alltså.. Jag blir så less på det..


Svar: Då är vi två!
negativeplace.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: