Svar på frågestunden

Drömresa? Just nu skulle jag helst av allt vilja resa till LA! Men Tokyo hade inte varit helt fel heller.
 
Favoritplats? Min pojkväns famn
 
Vad bär du helst? Leggings med något snyggt mönster, skönaste plagget som finns!
 
Idol? Jag har faktiskt ingen.
 
Vilket är ditt drömyrke? Egenföretagare, frisör, bilmekaniker. Jag har flera drömyrken.
 
Drömställe att bo på? Jag skulle vilja bo i en stor villa på landet någonstans i Sverige, med stort garage och gärna så man kan ha en hage med får i.
 
Syfte med bloggen? Jag har bloggat till och från i flera flera år, jag vet inte riktigt vad syftet varit. Men jag tycker det är roligt att skriva och har gjort så länge jag kan minnas. Så bloggen är väl till för att skriva av sig.
 
Var bor du? Jag vill inte skriva ut exakt vilken stad, men jag bor inom Örebro län.
 
Jobbar du eller studerar du? Jag är arbetslös. Skulle vilja utbilda mig till frisör eller bilmekaniker. Men det finns inga såna utbildningar där jag bor.
 
Kan du berätta mer om dina katter? Zita är våran äldsta katt, hon är 6-7 år gammal. Vi fick henne för ungefär ett år sedan. De tidigare ägarna berättade att hon och hennes syskon hittades i en postlåda övergivna, även fast hon haft en sån tuff början är hon världens mysigaste.
Zelda är den yngsta hon fyllde 1 år den 28 juli. Hon är en väldigt liten katt som älskar att leka! Hon älskar att förstöra saker också, vilket inte är lika kul. Men jag älskar henne ändå.
 
 
Kan du berätta mer om din pojkvän? Henrik heter han. Han är ett år yngre än mig och vi har varit tillsammans i 1 år och 4 månader och förlovade i 1 år. Han är världens underbaraste och jag älskar honom över allt annat. VI har gått igenom mycket under vårat år tillsammans.
 
 
Har du några allergier? Oh ja, allt för många. Katt, hund, häst, alla pälsdjur helt enkelt. Hasselnötter, pollen, endel frukter.
 
Födelseår? 1993
 
Finns det någonting du gjort som du ångrar? Självklart, men gjort är gjort. Man lär sig av sina misstag brukar det ju heta.
 
Vill du ha barn? Nej
 
Favoritbutik? Carlings om man ska välja fysisk butik, shock.se som webbaserad butik.


Bellah

vad fina du och din pojkvän är tillsammans! :)

Svar: Tack! :)
negativeplace.blogg.se

Julia Wisniewska

Vad kul med lite svar:)

förresten så har jag just nu en tävling på min blogg där man bland annat kan vinna solglasögon/vanliga glasögon med eller utan styrka. Kolla gärna in och var med om du känner för det, hade varit jättekul :)

Anonym

Åh, jag gillar det där märket på Carlings som heter.. vad heter det? Nu minns jag inte bara för det. Men de har schyssta grejer som inte finns på de vanliga ställena. Tumme upp för Carlings!

FrökenTV, bloggen om tv och film

kul att läsa svaren

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: