Varför vänta?

Jag träffade min nuvarande pojkvän på min inflyttningsfest jag hade 29 mars 2014, jag var ganska sur över att min kompis hade tagit med sig en vän utan att fråga mig. Jag hade precis flyttat till min nya lägenhet efter ett uppbrott med tidigare partner och var inte alls ute efter att hitta en partner. 
Men kvällen gick och både han och jag flörtade med varandra och sedan den kvällen har det varit vi. Aldrig tidigare har jag varit så kär och känt mig så älskad, han får mig verkligen att känna mig älskad och uppskattad. 
 
Jag har tidigare sagt att förlovning gör man tidigast efter ett år i ett förhållande, men den uppfattningen ändrades. Vi förlovade oss på dagen vi firade fyra månader tillsammans och ingenting har någonsin känt mer rätt!
För känns det rätt varför vänta? Att vänta förhindrar inte att man längre fram gör slut, man vet aldrig vad som händer i framtiden.
 
Vi firade 1 år i förlovning den 2 augusti och jag är fortfarande lika kär och det känns fortfarande lika rätt, jag ångrar inte en sekund att jag sa ja när han friade. 
 
 


Emmiie

Åh så mysigt fint det är med kärlek! ;D

Och känns det rätt och bra så är det bara att förlova sig oavsett tidpunkt, inte behöver en vänta på när det är mer acceptabelt och sådär.. Kör på bara för imorgon kan det vara för sent.. :O

Svar: Ja precis :)
negativeplace.blogg.se

Jinx

Åh, så mysigt! :D Önskar all lycka till er!

Svar: Tack! :)
negativeplace.blogg.se

Sarah

Åh grattis

Svar: Tack!
negativeplace.blogg.se

Erica

Så fina bilder! & grattis i efterskott till er :)

Svar: Tack så mycket! :)
negativeplace.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: