Omtänksam

Jag är en person som bryr mig väldigt mycket om personerna jag tycker om, ibland alldeles för mycket. 
Jag bryr mig så mycket att jag får skit, jag får skit för att jag bryr mig om personerna jag tycker om.
 
Min pojkvän är personen som betyder allra mest i mitt liv, jag skulle kunna göra vad som helst för honom, tyvärr ser inte alla det. Tyvärr får jag bara skit för att jag bryr mig för mycket om honom. Under hela vårat förhållande har personer försökt få isär oss på ett eller annat sätt. Försökt få in saker i hans huvud för att få honom att göra slut med mig. Det gör mig så ledsen, då han är den jag älskar så otroligt mycket och jag vet att han älskar mig minst lika mycket tillbaka. 
Att sedan bli ifrågasatt hur bra vårat förhållanda är har ingen utomstående med att göra, hur vårat förhållande är ser ingen skymten av då ingen umgås med oss 24h per dygn för att vara med oss se hur mycket vi tycker om varandra.
 
Jag har aldrig gjort något för att någon ska tycka illa om mig, tyvärr verkar de som försökt få isär oss ha något emot mig. Jag kan erkänna att jag är svår att lära känna, många gånger för att jag inte vet hur jag ska bete mig kring folk jag inte riktigt känner, många gånger kan det också bero på att personerna jag försöker lära känna inte verkar ett dugg intresserade av att lära känna mig. 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: