Free the nipples?

Den senaste veckan har mitt nyhetsflöde på olika sociala medier svämmat över med bilder på barbröstade tjejer/ kvinnor. På olika sociala medier tas bilder bort pga att det går emot reglerna att kvinnor/ tjejer visar sina bröst. Men många där ute försöker att få bröst att avsexualiseras, för de tycker att får män gå barbröstade borde även kvinnor få göra det, att bröst inte borde sexualiseras.
 
Detta är något jag länge velat skriva om men vet att jag troligtvis kommer få mycket hat och många kommer nog inte tycka som mig. Men det betyder inte att jag inte har rätt att skriva min åsikt.
 
Jag tycker det är fel att folk försöker avsexualisera bröst, bröst kommer alltid vara något sexuellt för väldigt många personer. Många tjejer/ kvinnor blir sexuellt upphetsade av berörning runt och på bröst och bröstvårtor. Jag tycker bröst är väldigt vackert men det betyder inte att jag vill se kvinnobröst på stranden/ stan. 
Män får gå barbröstade medans vi kvinnor ska ha en överdel på oss, men sen ser ju våra kroppar olika ut. Vad man än anser sig tillhöra för kön så kroppen man är född i ser inte likadan ut som det motsatta könet. 
 
Att gå och visa brösten känns lite som att trycka upp ett par fötter i ansiktet på någon som har fotfetish. Bröst är väldigt sexuellt för många och det är inte något som går att bara avsexualisera.
 
Det betyder inte att jag inte vill ha jämnställdhet mellan män och kvinnor för det vill jag. Men vissa saker tycker jag går lite för långt. Vi är två olika kön, vi ser olika ut vare sig vi vill det eller inte. 
 
För mig är bröst något sexuellt och för mig är det lika intimt som mina könsdelar. 


Selma

hur är det? :)

Svar: Jo det är bra
negativeplace.blogg.se

modeflicka.se

Bra skrivet! Håller med dig till stor del faktiskt :)

Svar: Tack! :)
negativeplace.blogg.se

Ida

Bra inlägg!! Håller med dig till 100%

Svar: Tack! :)
negativeplace.blogg.se

Yuki Yoursic

Håller med dig 100 % i det du skriver. Men i vissa fall skulle nog killarna också få täcka sin bara överkropp , men då har det inte med brösten att göra utan att dom visar lite för mycket hud :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: