Dröm stort

Många gånger under min uppväxt har jag fått höra att saker och ting är omöjliga och att jag ska sikta på att göra saker som jag vet att jag kommer lyckas med. Men hur vet jag att jag inte kommer klara av något som jag aldrig har provat?
Vi alla har den där drömmen om något, en dröm som kan hålla en vaken hela nätterna grubblandes över hur, när och vad som krävs för att kunna genomföra ens stora dröm. Ingenting är omöjligt men vägen är inte alltid lika lätt för alla, vissa måste kämpa mer än andra och alla lyckas inte heller.
 
Jag har så många saker jag vill göra och mål som jag vill genomföra, men många gånger har jag fått höra att jag kanske borde fokusera på något annat och att jag bara slösar min tid. Men är det verkligen ett val en annan person kan göra, denne vet väl egentligen inte om det är rätt eller fel, vem vet i slutändan kanske man lyckas ändå. 
 
Min störta dröm just nu är att komma in på en utbildning, en utbildning som kan leda till att jag om några år kan få ett jobb som jag verkligen brinner för. Det är ju ändå väldigt många år man ska vara ute i arbetslivet så varför inte spendera det med att göra något man verkligen tycker om!
 
Så låt ingen annan krossa dina drömmar, innen annan kan säga åt dig att dina drömmar är för stora eller för små. Det är bättre att försöka och misslyckas än att inte försökt alls och gå resten av livet funderandes på hur det hade kunnat bli.


Angelica

Så bra skrivet!

Svar: Tack!
negativeplace.blogg.se

Ida

Håller med dig. Många i min omgivning tvivlar mycket på mig och det blir till slut väldigt jobbigt att höra. Men jag ska fortsätta kämpa, precis som alla andra birde göra.

Svar: Låter bra! Låt ingen få dig att tappa hoppet, lyssna inte utan följ dina drömma 😊
negativeplace.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: