Presentation

Eftersom bloggen har fått en hel del nya läsare som jag hoppas stannar så tänkte jag göra en liten presentation utan mig själv.
 
Jag heter Erika och bor tillsammans med min sambo i en liten stad i Örebro Län, vi har tillsammans två katter vid namn Zita som är ca 7 år och Zelda som snart fyller 1 år. 
Jag och min sambo träffades förra året i mars och har varit ett par sedan den 2 april 2014. Vi förlovade oss den 2 augusti 2014, det gick ganska fort, men vi kände att det var rätt så vi kände inte att vi behövde vänta.
 
Jag är 22 år fyllda i år, jag har ett stort intresse för att skriva och har även ett stor intresse för musik och fotografering. För tillfället har jag ingen värstingkamera utan bilderna som laddas upp i bloggen är fotad med min Iphone 5s tills jag har råd att köpa mig en ordentlig kamera.
 
Jag har snart haft körkort i 2 år (!) tiden går fort, och jag och min sambo är ägare till en gammal 740 från 90-talet.
 
Just nu är jag arbetslös men arbetssökande, men får jag som jag vill ska jag börja studera till hösten. Jag har så mycket jag vill göra att jag inte riktigt vet vad jag vill göra. (?) 

Helst av allt skulle jag vilja jobba som bilmekaniker men tyvärr finns ingen sådan utbilning på eftergymnasialutbilning här där jag bor.
 
 
 
 
Följ min blogg med Bloglovin


HJJONSSON

Åh bor också i örebro län! ;)

Svar: Roligt! :)
negativeplace.blogg.se

linah

åhh vilka söta katter:D!!

Svar: Tack! ☺️
negativeplace.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: