Från Värmland till Norrbotten

Mycket har hänt de senaste två månaderna. Jag har fått jobb, flyttat 106 mil norrut till en helt ny stad med nya människor. Jag och min sambo har äntligen avslutat ett kapitel som vi länge försökt få ett avslut på och nu kan vi äntligen starta upp nya!

Den 2a februari var jag i Luleå på arbetsintervju, bilade hela vägen upp och sov hos min mormor i fyra dagar. Den 4e februari fick jag besked om att jag fick anställningen jag sökt!

Efter det följe många intensiva och stressiga dagar, mitt jobb skulle börja den 22a februari och innan dess skulle jag ordnat med flytt, hitta lägenhet (vilket är i princip omöjligt i Luleå), måla och ordna i mitt dåvarande boende då katterna förstört ett rum.
Den 20e februari stod vi med vårat flyttlass i Luleå, vi hade fått ett förstahandskontrakt på en lägenhet och vi hade lyckats bila upp med en släpkärra proppad med grejer och tre katter i baksätet.
Det var något av det jobbigaste jag gjort och när vi kom till Skellefteå fick vi stanna för att sova då jag inte längre orkade hålla ögonen öppna.

Men vi är här! Både jag och sambon har fått jobb nu, vi båda stormtrivs, även fast jag längtar otroligt mycket efter min familj vissa dagar, men det är det värt då vi äntligen kan lägga våra gamla liv bakom oss!
Luleå är en otroligt fin hamnstad och jag längtar tills all snö har smält bort och man äntligen kan få njuta av sommaren!

 
 


miche - livsstil och bloggdesign

fin hårfärg du har på bilden :D

Svar: Tack! :)
negativeplace.blogg.se

Stugan på fjället

Sommar i Luleå är ju riktigt fint, med skärgården, alla turbåtar, ljusa nätter. Ja, nu längtar man!

Svar: Luleå är jättefint på sommaren :)
negativeplace.blogg.se

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: