Pannbiffar utan lidande!

Efter att ha gjort dessa för andra gången och ändrat lite i receptet kan jag med handen på hjärtat säga att detta är de godaste pannbiffarna jag gjort. Helt utan lidande! 
 
Detta behövs:
400g Sojafärs (använde Anammas)
1 Tetra Stora Vita Bönor (som du häller av vätskan och mosar)
3 msk Kantarellfond
2 tsk Svartpeppar
2 tsk Rökt Paprikakrydda
Salt (vid behov) 
1/4 dl Oatlys Imat Matlagningsgrädde
1/2 dl Mjöl (eventuellt mer kan behövas)
1 Gul Lök (som du hackar fint)
 
Börja med att steka sojafärsen med den gula löken, mosa under tiden bönorna, all vätska ska ha runnit av innan.
När färsen och löken stekt ett par minuter häller du över paprikakryddan och kantarellfonden och rör runt.
Blanda under tiden de mosade bönorna med matlagningsgrädden och häll sedan över den stekta färsen och löken. Häll i mjölet och svartpeppar. 
Smaka av om eventuellt salt behövs och krydda om du vill ha mer sälta. 
Gör en liten biff och stek för att se så den håller ihop i stekpannan, dessa biffar  är lite svårare att vända än vanliga (fick använda två stekspadar) men så länge de inte faller isär så behövs inget mer mjöl. 
Skulle de falla isär har du bara i mer mjöl.
 
Stek på hög värme i valfritt fett och stoppa allt eftersom in de färdigstekta i ugnen när de fått fin färg.
 
Jag åt dessa tillsammans med potatismos och gräddsås! 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: